Kalite Yönetim / Sürdürülebilirlik
•2003 yılında İstanbul Üniversitesi Mühendislik Fakültesi’nden Çevre Mühendisi olarak mezun oldu.
•2009 Yılında Almanya, Duisburg-Essen Üniversitesi’nde Master Eğitimini tamamlayarak Yüksek Makina Mühendisi unvanını kazandı.
•Master tezini Yüksek Saflıkta Silika Nanopartikellerinin Hibrid Reaktörde Sentezlenmesi üzerine yaparak Nanoteknoloji alanında yüksek deneyim kazandı
•Institute for Energy and Environmental Technology. V.‘de gerçekleştirdiği çalışmalar dahilinde Avrupa’nın tek 3 değişik Nanopartikel reaktörnün bir arada bulunduğu tesisin kurulumunda görev aldı.
•2010 – 2015 yılları arasında Sabancı Üniversitesi’nin paydaşı olduğu, Avrupa Komisyonu tarafından global olarak yürütülen Avrupa İşletmeler Ağı projesinde Kıdemli Uzman olarak görev aldı.
•KOBİ’lerin Ulusal ve Uluslararası projelere erişimi, paydaşlar ile temas kurmaları, ulusal ve uluslararası konsorsiyumların kurulması, projelerin yazılması ve hayata geçirilmesi konularında firma ve organizasyonlara destekler sağladı.
•Avrupa Genelinde aktif olarak Networking, Kapasite Artırımı, Teknoloji Transferi konularında odaklanan uluslararası bir platform olan Çevre Sektör Grubu’nun Başkanlığına uluslararası platform üyeleri tarafından oybirliği ile seçilerek 2,5 sene boyunca görevini yürüttü. Ayrıca Sürdürülebilir Enerji konseptini destekleyen Çevre Sektör Grubunda 4 sene boyunda Türk Delegesi olarak görev aldı.
•Avrupa Komisyonu tarafından KOBİ’leirn İnovasyon konusunda desteklenmesini hedefleyen SME Instrument programının oluşturulmasında aktif görev aldı. Komisyon tarafından IMP3ROVE enstrümanının Türkiye’de uygulanması için seçilen ilk 5 Kişiden birisi olarak ayrıca İnovasyon Kapasitesi Değerlendirme Enstrümanı oluşturarak ilgili enstrümanın yerelde daha verimli olarak uygulanmasını sağladı.
•2016 yılından bugüne kadar Proline Bilişim Sistemleri’nde Strateji ve İş geliştirme Yöneticisi olarak görev almaktadır.
•Sorumlulukları arasında AB projelerine erişimi entegrasyon ve başarılı projelerin yönetimi bulunmaktadır. Bu kapsamda IDEA4SWIFT projesinin Proje Yönetimini sağlamış, proje ITEA Kümesi tarafından Excellence in Business Innovtion ve Excellence in Market Impact alanlarında iki ödüle layık görülmüştür. Havalimanlarında hızlı ve güvenli geçiş sağlamak amacı ile 4 biyometirnin füzyonlanması sonucu 3 kaynaktan kimlik doğrulaması yaparak 25 saniyenin altında geçiş sağlamakta, proje çıktısı Singapur Havalimanında kullanılmaktadır.
•Global olarak uygulanan Akıllı Şehirler Değerlendirmelerini inceleyip sağlayıcıları ile temas ederek, yerel kültüre adaptasyonu mümkün olan modüler bir Akıllı Şehir Metodolojisi geliştirdi. Geliştirilen metodoloji uygulandığında şehirlerde kalitatif ve kantitatif olarak gelişmeye açık yanlar hakkında detaylı bilgi edinilmekle beraber, gene Beril Kırcı Kandemir tarafından oluşturulmuş olan ve Ekim 2018 itibari ile 700’den fazla akıllı şehir çözümünü barındıran Akıllı Şehirler Kataloğu’ndan şehirlere Hızlı Kazanım Çözümleri sunulmakta, Akıllı Şehirler kültürünün şehirlerde içselleştirilmesi için eğitim ve workshoplar da organize etmektedir.
•Geleceğin teknolojileri ve uzmanlığı olan konularda ulusal ve uluslararası platformlarda konuşmacı olarak davet edilmekte, konular hakkında Whitepapaer’lar yayınlamaktadır.
•Bahçeşehir Üniversitesi’nde CO-OP Programı dahilinde6 dönemdir Akıllı Güvenli Şehirler dersi vermekte, Akıllı Şehirler alanında yeteneklerin kazandırılmasında katkı sağlamakta, öğrencileri girişimcilik ekosistemine de hazırlamaktadır.
•Proline Ventures çatısı altında Akıllı Şehirler alanında aktif girişimcilere destek vermektedir.
PROFESYONEL EĞİTMENLERİMİZ İLE TANIŞIN